Ingyenes próbaverzió

Mi az a SOTI?

A SOTI bizonyítottan vezető szerepet játszik az olyan innovatív megoldások létrehozásában, amelyek csökkentik az üzleti szempontból kritikus mobilitás és az IoT költségeit és komplexitását. Világszerte több ezer vállalat függ attól, hogy mi biztosítsuk, kezeljük és támogassuk mobil üzleti megoldásaikat. A SOTI két évtizedes sikere során szoros kapcsolatot épített ki a vezető mobilplatform-szolgáltatókkal és eszközgyártókkal. Ezek a kapcsolatok páratlan betekintést nyújtanak számunkra az új technológiai és ipari trendekbe, még mielőtt azok piacra kerülnének. A SOTI bizonyítottan újító – a tiszta jövőkép, tökéletes koncentráció és a K+F iránti elkötelezettség piacvezetővé tett minket az izgalmas, új üzleti mobilitási megoldások területén. A SOTI segít a vállalkozásoknak végtelen lehetőségeket nyújtó mobilitást biztosítani.

Mi az a SOTI?

Mi a SOTI jövőképe?

Az üzleti mobilitás az üzleti differenciálódás eszközévé vált. A vezető szervezetek innovatív módszereket fedeznek fel a mobil technológia erejének hasznosítására, a tartós értékteremtés érdekében. Működés szempontjából a viselhető számítógépes berendezések és az IoT új üzleti modelleket hoznak létre, növelik a hatékonyságot, és megkönnyítik az ügyfelek és a vállalkozások kapcsolattartását. Stratégiai szempontból a vállalati mobilitás, a big data és az analitika konvergenciája valós idejű, adatközpontú betekintéssel képes átalakítani vállalkozását. Ezek a trendek egymással kombinálva végtelen lehetőségekhez juttatják vállalkozását.

— Carl J. Rodrigues, Elnök és vezérigazgató, SOTI Inc.

Carl Rodrigues bemutatja a SOTI ONE Platform

Video of Carl Rodrigues, President and CEO of SOTI, Presenting the SOTI ONE Platform

Vállalati-társadalmi felelősségvállalása

SOTI Big Bike event

A SOTI alkalmazottai az év egészében vért adnak a helyi vérellátó szervezeteknek, és nagylelkűen időt fordítanak arra, hogy összegyűjtsék a szezonális ételekhez, és játékgyűjteményekhez elengedhetetlenül szükséges cikkeket. A vállalat világszerte támogatja a tiszta vízért, a fertőtlenítésért és a természetvédelemért indított kezdeményezéseket, valamint elősegíti a papírmentes irodai környezet megteremtését. A SOTI a World Vision segítségével több gyereket is támogat annak biztosítására, hogy a fejlődő országokban élő fiatalok rendelkezzenek mindazon erőforrásokkal, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy egészségesek maradjanak és nehéz körülmények között is boldoguljanak.

A COVID-19 ellen irányuló erőfeszítések támogatására a SOTI részt vett a TMT First által alapított Lifelines4LovedOnes kezdeményezésben, amelynek célja az érintett betegek kapcsolattartásának biztosítása szeretteikkel. Ez a társulás mobil táblagépeket juttatott el a Nemzeti Egészségügyi Szolgálatnak (NHS) valamint a család és a barátok elől elzárt szociális otthonokban lévő betegekhez. Felújított táblagépeket és okostelefonokat adományoztak a NHS kórházainak és a szociális otthonoknak, videohívásokkal segítve a betegek kapcsolattartását barátaikkal és családjukkal.

SOTI Day

Az innováció iránti szenvedéllyel, és a fiatal generáció értékes szakértelemmel való megerősítésével a jövőben a SOTI programozási kihívásokkal és a részvétel ösztönzését célzó díjakkal segít a középiskolásoknak elsajátítani a programozást. Ezenkívül a SOTI globális központjában középiskolás diákokat lát vendégül, hogy megismertesse őket olyan karrierlehetőségekkel, mint a szoftverprogramozás és a termékfejlesztés. A hallgatók hozzáférést kapnak a SOTI Snaphoz, egy gyors alkalmazásfejlesztési megoldáshoz, és megkísérelhetik felépíteni saját alkalmazásukat az alapoktól. Ezek a diákok, akik korábban még soha nem programoztak, a SOTI Snap segítségével képesek lesznek sikeresen teljesíteni a kihívást – gyakran kevesebb, mint egy óra alatt. Ezenkívül a SOTI megrendezi a „Kids at Work” napokat, ahol a fiatalok végtelen karrierlehetőségeket fedezhetnek fel, és saját kezűleg tapasztalhatják meg, hogy mivel foglalkoznak szüleik a SOTI-nál. A nagyobb közösségen belül a vállalat a szakképzésbe is befektet, és felnőtteknek szóló továbbképzési programokat kínál, mint például a Quality Assurance School és a Fast Start Mobility Workshop.

A SOTI fáradhatatlan szószólója egy virágzó technológiai közösség felépítésének Kanadában és globálisan is, és aktívan szponzorál számos, technológiai fókuszú eseményt nemzetközi szinten. A társaság együttműködik a helyi egyetemekkel és főiskolákkal is, hogy inspirálja a gondolkodók, építők és vállalkozók következő generációját.

A SOTI vállalati-társadalmi felelősségvállalás iránti elkötelezettsége kiterjed azokra a globális közösségekre is, ahol alkalmazottai élnek és dolgoznak. A vállalat büszkén támogat számos non-profit és jótékonysági célt irodáin keresztül világszerte, többek között:

 • Birmingham Children's Hospital logo
 • End Poverty logo
 • Heart and Stroke Foundation logo
 • Lotus Petal Foundation logo
 • Movember Foundation logo
 • SADS Foundation logo
 • SickKids Foundation logo
 • Smilezone Foundation logo
 • St. Alphege's Church logo
 • St. Basils logo
 • The Toy Bank logo
 • Toys For Tots logo
 • World Wildlife Fund logo

SOTI irodák világszerte

 • Map of SOTI Office Locations Around The World