Ingyenes próbaverzió

Want a free trial for SOTI MobiControl? Click here to start your Trial.

SOTI ONE

Kezdje el a 30 napos ingyenes próbaidőszakot

A mobil technológiával dolgozó vállalatok mindegyikének szüksége van vállalati mobilitáskezelésre. A legjobb vállalatoknak azonban többre van szüksége a puszta mobil biztonságnál és kezelésnél. A SOTI ONE díjnyertes mobilitáskezelő rendszert kínál, valamint IoT-kezelést, gyors alkalmazásfejlesztés és mobilos ügyfélszolgálatot is biztosít.

3 ok arra, hogy miért érdemes feliratkoznia az ingyenes próbaidőszakra

Mert valóban ingyenes — nem küldünk Önnek beszerzési rendelést, nincs szükség hitelkártyára és semmilyen kötelezettséget nem kell vállalnia. Ezért pedig mindössze csak az alapvető elérhetőségi és demográfiai adatait kell megadnia. Mivel szeretnénk tudni, hogy ki és miért próbálja ki a termékeinket.

Vállalati mobilitási segítség – Abban az esetben is elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy az ingyenes próbaidőszak alatt megismerje a vállalati mobilitással kapcsolatos fontos aspektusokat, ha nem a SOTI-t választja szolgáltatójaként. Miért akarná a nehezebb utat járni, ha a SOTI szakértői megkönnyíthetik a dolgát?

Ismerje meg a terméket, még mielőtt dönt – Próbálja ki az ingyenes próbaverziót vállalatának akár 20 mobileszközén. Váltson teljes felhő alapú licencre és merüljön el a részletekben. Próbáljon ki egy korlátozottan elérhető terméket, még mielőtt belevágna.

Válassza ki a kipróbálni kívánt termék(ek)et
[?]*A felhasználó neve 4 és 99 karakter között lehet. A felhasználó neve kizárólag betűket és számokat tartalmazhat.
.identity.soti.net
loading...

A SOTI egy képviselője hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot és megválaszolja az Ön kérdéseit, valamint segít az ingyenes próbaidőszakkal kapcsolatban.

We are processing your request, please wait...