Ingyenes próbaverzió
Video image (first frame)

A SOTI ONE Platform egyszerűbbé, okosabbá és megbízhatóbbá teszi a mobil és IoT üzleti műveleteket.

The SOTI ONE Platform Diagram
SOTI-One user controlling a phone with a laptop - Video link

SOTI ONE Platform – Mindent összeköt

Az üzleti szempontból kritikus fontosságú mobil működés még soha nem volt nagyobb léptékű vagy fontosabb. A több eszköz, többféle operációs rendszer és nagyobb számú távmunkás miatt mindennek gyorsnak, biztonságosnak és megbízhatónak kell lennie.

A SOTI ONE Platform egy a globális vállalatok által megbízhatónak tartott integrált megoldás, amellyel csökkenthető a mobil működés költsége, összetettsége és leállási ideje.

Az alkalmazások fejlesztésétől és telepítésétől az EMM-megoldásokig. Az eszközproblémák távoli megoldásától az eszközteljesítménnyel kapcsolatos információkig. Az IoT-megoldások kezelésétől a bizalmas adatok biztonságának megőrzéséig, a SOTI ONE Platform mindent egyszerűbbé tesz.

SOTI Snap logo

Szabadítsa ki az Önben rejlő fejlesztőt

A SOTI Snap egy platformfüggetlen mobilalkalmazás-fejlesztési megoldás, amelyet vállalkozások számára hoztak létre. Ez lehetővé teszi a szervezetek számára a szükséges mobilalkalmazások gyors és költséghatékony létrehozását, anélkül, hogy speciális erőforrásokra lenne szükség.

SOTI Snap screenshot
SOTI MobiControl screenshot
SOTI MobiControl logo

Bizonyított mobilitásmenedzsment

A SOTI MobiControl minden eddiginél egyszerűbbé teszi a vállalati mobilitásmenedzsmentet (EMM). Lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy biztonságosan kezeljenek bármilyen eszközt vagy végpontot bármilyen formátumban és bármilyen operációs rendszerrel a teljes életciklusuk alatt; a telepítéstől a visszavonásig.

SOTI Assist logo

Mobile-First diagnosztikai Help Desk

A SOTI Assist az iparág első diagnosztikai ügyfélszolgálati megoldása, amelyet a mobilközpontú világ számára hoztak létre. Díjnyertes távirányítási technológiával rendelkezik, így a szakemberek gyorsan végezhetik a mobileszközökkel és alkalmazásokkal kapcsolatos problémák elemzését, hibaelhárítását és megoldását bárhol és bármikor.

SOTI Assist screenshot

A SOTI ONE Platform – Integráció bemutató

A SOTI ONE Platform segíti a szervezeteket az elavult folyamatok átalakításában, a mobil- és IoT-eszközök teljes életciklusának kezelésében, az eszközproblémák valósidejű diagnosztizálásában és hibaelhárításában, valamint a problémák perceken belül történő megoldásában.

SOTI ONE - One platform connecting everything
SOTI Insight screenshot
SOTI Insight logo

Fókuszban a mobil üzleti megoldások

A SOTI Insight egy üzleti hírszerzési megoldás, amely az alkalmazás, az adatok, a hálózati és a hely-használat gyors és azonnali elemzését biztosítja. A SOTI Insight megkönnyíti a szervezetek számára, hogy hasznos statisztikákat kapjanak a mobileszköz teljesítményét befolyásoló tényezőkről.

SOTI Connect logo

Teljes körű IoT-felügyelet

A SOTI Connect egy olyan IoT-megoldás, amely az IoT-képes eszközök teljes életciklus-menedzsmentjét biztosítja egy szervezeten belül. Rendkívül rugalmas, adatvezérelt szerkezete azt jelenti, hogy az IoT-eszközök gyorsan támogathatók és kezelhetők, csökkentve ezzel az IoT-kezdeményezések telepítési idejét.

SOTI Connect screenshot
SOTI Identity screenshot
SOTI Identity logo

A SOTI ONE Platform biztonságos elérése

A SOTI Identity egyszerű és biztonságos hozzáférést biztosít a SOTI ONE Platform megoldásaihoz. Centralizált felhasználói hitelesítést, egyszeri bejelentkezést és szerepkezelést biztosít, lehetővé téve a szervezetek számára, hogy zökkenőmentes, integrált mobilitásmenedzsment munkafolyamatokat hozzanak létre.

SOTI Central logo

A kézenfekvő együttműködés

A SOTI Central a SOTI partnerek és ügyfelek online közössége, amely megkönnyíti az ügyfelek számára a termékszakértőkkel és más megoldásszolgáltatókkal való kapcsolattartást, kommunikációt és együttműködést, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki a mobil- és IoT-rendszerekből.

SOTI Central screenshot