Video image (first frame)

ONE platform — minden összekapcsolása

A SOTI ONE olyan innovatív platform, amely csökkenti az üzletileg kritikus mobilitás költségét, összetettségét és állásidejét. Lebontja a funkcionális egységeket, és lehetővé teszi nemcsak az integrált megoldásokat, amelyek gyorsabban építik az appokat, hanem a mobil készülékek és IoT végpontok védelmét és kezelését is. Mikor minden összekapcsolódik, a SOTI ONE egyszerűbbé, intelligensebbé és megbízhatóvá tesz mndent.

Highlights from the SOTI ONE Platform:

 • Rapid device provisioning and enrollment
 • Identity and access management
 • Secure device, apps, content and data
 • Compatible with Google Android, Apple iOS & macOS, Microsoft Windows and Linux
 • Purpose-built diagnostic help desk solution
 • Remote view/control
 • Rugged and IoT device management
 • Geofencing capabilities
 • Rapid app development and deployment
 • Compliance alerts/rules
 • App Store and Google Play integration
PC Magazine


A SOTI MobiControl könnyűvé teszi a mobilitás menedzselést. Egyszerűsíti a különböző gyártótól származó, több forma-tényezőjű és több operációs készülékek védelmét és menedzselését az ön többcélú mobilitási ökoszisztémájában – mindezt egyetlen, könnyen használható interfészen keresztül.Ingyenes próbaverzió Kérjen demót
SOTI Mobicontrol screen shot
SOTI Assist


A SOTI Assist a szakma első Help Desk támogatási megoldása, amely a mobil készülékek problémáinak megoldására van optimalizálva. A szakma legjobb távoli kezelése könnyűvé teszi a mobil készülékek problémáinak elemzését és megoldását bárhonnan és bármikor.Ingyenes próbaverzió Kérjen demót
SOTI Assist screen shotA SOTI Snap egy minden platformon futó, gyors alkalmazásfejlesztő üzleti megoldás. Lehetővé teszi, hogy a vállalatok a szükséges alkalmazásokat gyorsabban, olcsóbban és határidőre építsék meg.Ingyenes próbaverzió Kérjen demót
SOTI Snap screen shotA vállalkozások évről évre egyre többet költenek a mobilitási megoldásokra, amelynek költsége 2022-re várhatóan meg fogja haladni a fél milliárd dollárt. Ennek ellenére azonban öt cégből mindössze egy látja át teljesen mobileszközeinek és alkalmazásainak műveleteit a hatékony mobil működés érdekében.

A SOTI Insight egy olyan üzleti hírszerzési megoldás, amely egyedülálló alkalmazás-, adat-, hálózat- és helyszínhasználati, valamint műveleti elemzést kínál. A SOTI Insight segítségével a vállalatok könnyedén betekintést nyernek a mobilalkalmazásaik teljesítményébe.
Vannak olyan távfelügyelt IoT-készülékei, amelyek még mindig irányításra szorulnak? A vállalat számára fontos IoT-készülékek állásideje miatt a vállalatok nem látják át műveleteiket. Ez pedig árbevétel-veszteséghez és a hatékonyság csökkenéséhez vezethet, sőt, akár még emberéleteket is veszélybe sodorhat.

 

A SOTI Connect egy olyan vállalatok számára létrehozott IoT-megoldás, amely a teljes élettartam alatt kezeli az IoT-készülékeket egy szervezeten belül. A rendkívül rugalmas, adat alapú architektúrájának hála az új IoT-készülékekhez gyors támogatás és kezelés érhető el, ez pedig csökkenti az IoT-kezdeményezések piacra kerülési idejét. A SOTI Connect első verziója a fontos vállalati feladatok elvégzéséhez használt speciális nyomtatók kezelésére és támogatására fókuszál.
Ha egy munkatárs hozzáférést kap a vállalkozás számára fontos alkalmazásokhoz, a biztonság elsődleges.

 

A SOTI Identity egyszerű és biztonságos hozzáférést kínál a SOTI ONE Platform megoldáscsomagjaihoz. Centralizált felhasználóhitelesítést, valamint egyszeri bejelentkezést és szerepkezelést kínál. Segít a szervezeteknek abban, hogy zökkenőmentes, integrált mobilitáskezelési munkafolyamatokat hozzanak létre.

SOTI Central


La creación de redes con profesionales de la industria, junto con expertos en productos, es importante. SOTI Central es un comunidad en línea para socios y clientes de SOTI para obtener las respuestas que necesitan de expertos en productos, interactúe con la comunidad SOTI y explore una biblioteca de productos y servicios creados en torno a SOTI ONE Plataforma.Tudjon meg többet
SOTI Central screen shot